Binnenkort gezellig borrelen met je buren? Zo kan je dat het beste aanpakken.

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Wil je in deze dagen toch wat organiseren met je buren? Dat kan natuurlijk als je gezellig een borrel houdt met de buren. Om het ook leuk te maken voor de kinderen, hebben wij een aantal leuke opties zodat de kinderen ook volop kunnen genieten tijdens de borrel. Benieuwd wat deze opties zijn? Lees dan snel dit artikel verder.

Springkussen huren

Terwijl jij lekker staat te borrelen met de buren, kunnen de kinderen hun energie kwijt op een springkussen. Een springkussen huren is de ideale manier om de kinderen niet alleen samen te laten spelen, maar ook een manier om zich even helemaal te laten gaan. Het feest multifun springkussen met dak is een perfect springkussen hiervoor. Het springkussen is 6 x 4 meter en kan snel en makkelijk opgezet worden op een grasveldje of op de oprit voor het huis.

 

Glijbaan huren

Een andere leuke optie voor de kinderen, is een glijbaan waarop ze lekker kunnen glijden. Natuurlijk niet zomaar een glijbaan, nee een clown glijbaan van 6x5 meter waarop de kinderen heel veel glij plezier kunnen beleven! Naast het glijden kunnen de kinderen ook nog springen op het linkerdeel van het springkussen.

 

Stormbaan huren

Zijn er veel kinderen die in de buurt wonen en willen jullie als ouders dat ze met ze alle kunnen spelen? Dan is een stormbaan huren een goed idee. Op de stormbaan kunnen de kinderen klimmen en klauteren en kunnen ze een wedstrijd onderling houden wie er het snelst over alle obstakels heen kan.

Twister XXL

Alle kinderen houden van spelletjes spelen, en waarschijnlijk ook van twister. Normaal gesproken kan je dit met niet zoveel kinderen tegelijkertijd spelen, maar wij hebben daarvoor de oplossing. Namelijk de Twister XXL van 5 x 5 meter, zo kunnen alle kinderen uit de buurt mee doen en samen proberen om zo lang mogelijk te blijven staan in de meest gekke posities.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

 


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen