Funfood

 

Alle funfood


Funfood huren in Tilburg - Springkussenverhuur Tilburg

Bij Springkussenverhuur Tilburg beschouwen wij eten als een cruciaal component van elke feestelijke gebeurtenis. Het maakt niet uit of het een verjaardagsfeest, een familiereünie of een schoolactiviteit is, voedsel is onvervangbaar. Wij geloven dat het eten de feestvreugde nog intenser maakt en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor jong en oud. Of je nu een filmavond met je familie hebt in je eigen achtertuin of een groot evenement bijwoont, wij hebben altijd een smakelijke snack voor je beschikbaar. Popcorn, suikerspinnen, het zijn slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment.

Met deze funfood artikelen verwen je je gasten met een heerlijke, zelfgemaakte snack. Bij de funfood machines worden standaard 100 porties meegeleverd, zodat iedereen ervan kan genieten. Mocht dit aantal niet voldoende zijn, dan kun je natuurlijk ook extra porties bestellen. Bij de suikerspin machine is het zelfs mogelijk om specifiek aan te geven welke kleur suiker je wilt ontvangen. Op dit moment hebben we de kleuren roze, blauw en oranje suiker beschikbaar.

Indien je vragen hebt over onze funfood, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers die altijd bereid zijn om je te helpen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.