Tafels en stoelen

Omschrijving

Tafels en stoelen huren - Springkussenverhuur Tilburg. 

Wij, van Partytentverhuur Tilburg, bieden via onze partner de unieke mogelijkheid om niet alleen tenten te huren, maar ook tafels, stoelen en tafelrokken. Hiermee heb je alles in huis voor jouw feest of evenement. Onze partner verhuurt een scala aan meubilair, waaronder:

Stoelen en krukken: Van comfortabele stapelstoelen tot handige inklapbare opties, en zelfs wedding chairs en barkrukken.

Tafels: Van statafels tot multifunctionele buffettafels en gezellige bierbanksets, voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte tafel.

Tafelrokken: Om het feest compleet te maken, verhuren wij ook tafelrokken, in een uitgebreid assortiment aan kleuren. Hierdoor is er voor elk evenement de juiste kleur beschikbaar.

Klik hier voor ons volledige aanbod en maak jouw feest of evenement compleet met Partytentverhuur Tilburg! Mocht je vragen hebben over onze tafels en stoelen, neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 60,00

incl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen