Bezorgingsvoorwaarden

Bezorgingsvoorwaarden

Bezorgingsvoorwaarden Springkussenverhuur Tilburg

 

Alle hieronder genoemde prijzen zijn dagprijzen, mits anders vermeld en alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

 

Afhalen

Indien je gekozen hebt voor de optie om de producten zelf af te halen, dan nemen wij enkele dagen van te voren contact met je op over het afhaal- en retourmoment. Hierbij wordt met je afgesproken wanneer je de producten bij ons kunt afhalen. Indien beschikbaar kunnen producten, in overleg, ook eerder afgehaald worden. Bij het afhalen van de producten dien je het volledige huurbedrag te voldoen per pin of contant. 

 

Aan het eind van de huurperiode breng je de artikelen op de afgesproken tijd weer terug. We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleet, droog en netjes retour brengt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. 

- Luchtkussen: Minimaal € 35,- per rol

- Tenten: Minimaal € 50,- per tent

- Fun Food apparatuur: Minimaal  € 25,- per machine

- Spellen: Minimaal € 25,- per spel

 

Bezorgen/ophalen

Wij kunnen artikelen bij je bezorgen en ophalen. Een goede bereikbaarheid is hierbij belangrijk, de loopafstand tussen de los- en laadplaats mag maximaal 10 meter afstand zijn, indien er obstakels zijn zoals trappen, smalle doorgangen, ontoereikende plekken zullen wij tot het plek van obstakel laden- en lossen. Verder gaan wij ervanuit dat je zelf meehelpt bij het lossen en laden van de artikelen. Als we langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben omdat er geen geschikte plaats is of omdat onze chauffeur onvoldoende geholpen is, dan zullen we de extra tijd aan jou doorberekenen (€ 35,- per uur). 

 

Kosten en betaling

De transportkosten worden in het huurmandje automatisch berekend. De hoogte van de kosten is afhankelijk van de afstand van de leveringsplaats ten opzichte van ons filiaal. Het huurbedrag dient vooraf of bij levering te worden betaald. Indien je het bedrag wilt betalen bij levering dan is het enkel mogelijk om dit bedrag contant te voldoen. 

 

Opbouwen/afbouwen attracties en tenten

Voor extra gemak kun je de attracties en tenten ook door ons laten op- en afbouwen. Hierbij nemen wij standaard bevestigingsmaterialen mee die vastgezet kunnen worden op een zachte ondergrond. Indien er sprake is van een harde ondergrond dan dien je dit ten alle tijden te melden en indien nodig extra bevestigingsmateriaal te huren zodat de materialen op een verantwoorde manier verankerd kunnen worden. De meerprijs hiervoor is voor rekening van de klant. 

 

We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleet, droog en netjes aan ons overdraagt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. Eventuele wachttijd van de chauffeur(s) zal ook aan je doorbelast worden.

 

Kosten

De kosten voor op- en afbouwen staan per product vermeld. Let op, bij de afname van meerdere producten gelden ook meermaals de op- en afbouwkosten tenzij anders afgesproken.