Koningsspelen organiseren? Huur een springkussen!

maandag 2 januari 2023 door Wilfred | 1 reactie

Wil jij er op tijd bij zijn voor de Koningsspelen van 2023? Huur dan op tijd jouw springkussen, zodat je verzekerd bent van het springkussen dat jij wil hebben. En waarom een springkussen huren voor de Koningsspelen? Dat vertellen wij je in dit artikel! Lees dus snel verder.

Een springkussen staat voor ouderwetse gezelligheid

Misschien kun je het nog wel herinneren, de kriebels in je buik, de spanning en het gelukkige gevoel wanneer je vroeger een springkussen zag. Je wierp een vragende blik naar je ouders en voor je het wist, waren je schoenen en jas al uit. Vele van ons zijn opgegroeid met het springkussen en daar kunnen we nu ook voor zorgen bij onze eigen kinderen. Laat de kinderen dezelfde magie ervaren en je bent verzekerd van blije en lachende kinderen.

Een springkussen huren is leuk voor ieder kind

Op een basisschool zitten kinderen vanaf 4/5 jaar tot een leeftijd van gemiddeld 12 jaar. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om iets te organiseren wat voor iedereen net zo leuk is. Maar met onze springkussens is dat absoluut geen probleem meer. Bij ons kun je kiezen uit springkussens met klimwand, glijbaan of zelfs voor ons disco springkussen met geluid en licht! Of je nu 6 jaar of 11 jaar bent, springen is altijd leuk! Laat de kinderen elkaar helpen met het maken van salto’s, oefen met het maken van de koprol of spring zo hoog mogelijk. Waarborg hier wel de veiligheid van de kleinere kindjes in verhouding tot de grotere kinderen op het springkussen.

Springkussen-Disco-Club-Party-5x4m-huren

Maak jouw Koningsdag nog extra feestelijk

Het hebben van een springkussen op Koningsdag is natuurlijk al fantastisch, maar nog niet genoeg. Op deze dag van het jaar zijn straten versierd en heeft iedereen iets aan in de kleuren van de Nederlandse vlag. Om deze dag nog extra feestelijk te maken speel je spelletjes met elkaar. Tussen alle spelletjes en het springen door is het eten van tompoucen ook niet te vergeten. Ga naar de bakker in de buurt en bestel daar Oranje tompoucen voor deze feestelijke dag!

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Reacties

test pro
maandag 2 januari 2023
test bericht
Een reactie toevoegen