Jungle Pakket

1 dag  775,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
6x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
15

Omschrijving

Jungle Pakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Ben jij klaar voor de uitdaging? Laat je meevoeren op een onvergetelijke jungle-avontuur met ons unieke pakket. Dit pakket is speciaal ontworpen voor de stoere Tarzans en Jane's onder ons en is uitgerust met alles wat je nodig hebt om urenlang te spelen en avonturen te beleven. Van de vrolijke Funny Jungle springkussen tot de uitdagende Base Jump, het pakket biedt een divers aanbod aan luchtkussens die zorgen voor eindeloos speelplezier.

Maak het nog spannender met de Klimtoren Aap, waarbij je de meeste bananen verzamelt door te klimmen naar de top. Of waag je aan de 18 meter lange Stormbaan Safari voor extra adrenaline. En voor diegenen die durven, is er de Base Jump die jou uitdaagt om de sprong van grote hoogte aan te gaan.

Voor een kleine meerprijs kunnen wij het pakket voor jou bezorgen en opzetten, zodat je zonder zorgen meteen kunt beginnen met spelen. Kijk snel in het winkelmandje voor deze extra optie.

Heb je nog vragen over het jungle pakket? Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen. Contacteer ons gerust voor meer informatie. Laat je meevoeren op een avontuur van grote hoogte en verken het oerwoud met ons stoere pakket.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje