Base Jump 13x7m

1 dag  330,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
17m
Breedte
3,6m
Hoogte
7,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Basejump 13x4m Huren- Springkussenverhuur Tilburg

Op zoek naar een attractie voor de echte durfal?  Bij deze basejump maken de stoere avonturiers een klim omhoog om vervolgens een vrije val naar beneden te maken. Natuurlijk is het luchtkussen voorzien van een groot valkussen. Durven jullie het avontuur aan? De baan zelf is maar liefst 7 meter hoog en vormt daarmee ook direct een ware eyecatcher. Voor het huren van spectaculaire attracties bent u bij Springkussenverhuur Tilburg aan het juiste adres. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze bezorg en opzetservice. Zo geniet u van een zorgeloos evenement.

Wij plaatsen deze attractie enkel op grasvelden, indien de situatie bij u op locatie anders is, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Helemaal uitpakken tijdens jullie feest of evenement? Huur dan het Jungle Pakket en geniet van 4 gave luchtkussens, waaronder de Base Jump, in oerwoud thema. Hiermee profiteer je ook nog eens van een leuke korting. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje