Klimtoren Aap 7m

Aantal:

195,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Klimtoren Aap 7m
>
  • Klimtoren Aap 7m
  • Klimtoren Aap 7m
<

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
7m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Klimtoren Aap 7m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Een gave opblaasbare attractie in huis halen voor jullie feest of evenement in Jungle Thema? Dan is deze Klimtoren aap van maar liefst 5,5 meter een uitstekende keuze. Door het indrukwekkende formaat van 7×7 meter  is het zeker een echte eyecatcher. De deelnemers welke de meeste bananen verzamelen, gaan er met de winst vandoor. Wie zijn de beste klimmers? Test het met de Klimtoren aap. Deze attractie is uitgevoerd in Jungle thema en is tevens onderdeel van het extra voordelige Jungle Pakket.

Het is mogelijk om ook gebruik te maken van bezorging door Springkussenverhuur Tilburg, evenals gebruik te maken van onze opzetservice. Deze extra services kunnen afgenomen worden tegen een kleine meerprijs en zijn eenvoudig te selecteren in het huurmandje. 

Voor vragen over het huren van een van onze attracties, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het beantwoorden van al jullie vragen. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje