Een goedkoop springkussen huren in Tilburg? Bekijk hier enkele luchtkussens

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Springkussenverhuur biedt veel soorten spring- en luchtkussens aan. De een heeft een groter budget dan de ander. Daarom hebben wij van Springkussenverhuur Tilburg een aantal van onze goedkoopste springkussens voor jou op een rijtje gezet! Voor de rest van ons aanbod verwijs ik je graag naar onze homepage. 

 

Springkussen Mini Jungle met Dak

Springkussen Mini Jungle met Dak is samen met nog een aantal anderen de goedkoopste binnen de springkussens met dak. Met dit springkussen ben je dus met wat regen alsnog verzekerd van een fantastische middag! Op dit luchtkussen staan meerdere dieren op de binnen- en buitenzijde afgebeeld. Door dit design en thema wanen de kinderen zich compleet in de wereld van de jungle! Met de afmetingen van 4 bij 3 meter hebben de kinderen meer dan genoeg ruimte om alle avonturen te beleven die zij willen beleven. Het is mogelijk om dit springkussen door ons op- en af te laten bouwen. Met de bijgeleverde elektrische pomp is het echter een zeer geschikt springkussen om zelf op te bouwen. Dit springkussen is verkrijgbaar vanaf €75,00 per dag inclusief BTW.

 

Springkussen Feest

Het kleinste en goedkoopste springkussen in ons assortiment is springkussen Feest. Dit springkussen is geschikt voor alle soorten feesten vanwege het thema. Het springkussen heeft een afmeting van 3x2m en is daarmee het kleinste springkussen in ons assortiment. Vanwege de afmeting kunnen er minder kinderen tegelijk springen, maar dat mag de pret niet drukken. Springkussen feest is te huur vanaf €65,00 per dag inclusief BTW.

 

Stormbaan Turbo

Een ander soort luchtkussen dan de traditionele springkussen is de Stormbaan Turbo. Mocht je écht willen scoren op een feestje, dan is een stormbaan de ideale oplossing! Dit springkussen is maar liefst 14 meter lang en kent verschillende hindernissen. Ideaal voor een estafette-race of om individueel de strijd met elkaar aan te gaan! Met dit luchtkussen zorg je ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag voor ieder kind dat er gebruik van kan maken. Voor een bedrag van € 220,00 per dag inclusief BTW is deze stormbaan te huur. Het is niet het goedkoopste luchtkussen van Springkussenverhuur Tilburg, maar wel de voordeligste ten opzichte van de andere stormbanen. De attractie is zelf op te bouwen. Wij adviseren wel om toezicht te houden wanneer er gebruik gemaakt wordt van de stormbaan. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog alle mogelijkheden van deze stormbaan!

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice, Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen