De leukste activiteiten voor het hele gezin!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

De leukste activiteiten voor het hele gezin!

Wanneer het weekend of vakantie is, is het leuk om samen met het hele gezin iets te ondernemen. Je kan een dagje weg, maar mocht je dat teveel gedoe vinden. Dan zijn er ook nog genoeg activiteiten te doen dichtbij huis. Wij, van Springkussenverhuur Tilburg hebben wat leuke activiteiten bij elkaar verzameld die jullie als gezin kunnen ondernemen.

 

Voetballen

Zijn uw kinderen gek op voetballen? Speel dan een potje, of meerdere, voetbal met elkaar. Maak twee teams, zorg voor een bal en twee doeltjes waarin jullie kunnen scoren. Mocht je veel ruimte hebben? Dan kan je ook altijd een voetbalveld plaatsen.

Sportboarding / Voetbalveld 18x9m Hoog huren

Kubb XL

Kubb is een relatief onbekend spel, maar het spel is een combinatie van jeu de boules, bowlen en schaken. Een gave combinatie lijkt ons zo, dus het is aan jou om de XL versie van dit spel maar eens uit te proberen met het hele gezin!

 

Vissen vangen

Zijn jullie nog een jong gezinnetje? Dan is vissen vangen een leuke activiteit om te doen met het gezin. Met dit spel kun je testen wie de beste visser is. De speler die de meeste punten verzamelt gaat er met de winst vandoor. De vissen moeten met uiterste precisie aan de haak geslagen worden, voordat je ze kunt binnenhalen.

Ringwerpen

Een leuk spel om samen te doen in het weekend of op vakantie is ringwegen. Het is een tof spel voor jong en oud. Welke speler weet de meeste ringen om de paaltjes te gooien? Test het met dit leuke spel.

Ringwerpen-huren

 

Mikado XL

Mikado is een leuk spel om te spelen met het gezin. Wat het nog leuker maakt is dat deze versie in XL formaat is. Bij mikado is het de bedoeling om zoveel mogelijk stokken te verzamelen, echter mogen hierbij de andere stokken niet bewegen. Wie uit het gezin weet uiteindelijk de meeste mikado stokken te verzamelen?

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen