Buitenspeeldag

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Buitenspeeldag Tilburg vind al over enkele dagen plaats. Hiervoor moeten uiteraard de juiste voorbereidingen worden getroffen, zodat de kinderen een onvergetelijk leuke dag kunnen krijgen. Om voor genoeg vermaak te zorgen is het huren van diverse spellen en leuke attributen een goed idee! Binnen ons assortiment vind je diverse leuke spellen en luchtkussens. Daarnaast zijn er nog springkussens beschikbaar van verschillende formaat en met diverse leuke thema's. Een uitdagender attribuut is toch wel de stormbaan, hierbij krijgen de kinderen een echte uitdaging voorgeschoteld en zullen zij zich moeten bewijzen. Wij wensen je alvast veel speelplezier toe tijdens deze gezellige buitenspeeldag!

 

Springkussen

Tijdens de Buitenspeeldag zullen er veel standaard spelletjes worden gespeeld, zoals verstoppertje, tikkertje, belletje trekken, stoep krijten en ga zo maar verder. Om deze speciale dag iets extra's te geven kan je een springkussen neerzetten voor de kinderen. De kinderen zullen zich uren kunnen vermaken op het springkussen. Springkussen zijn te huur in verschillende soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Opzoek naar een klein springkussen ga dan voor het springkussen feest. Wil je ook een glijbaan erbij? Dan is het springkussen boerderij een goede keus. Dit springkussen is helemaal versierd in boerderij thema. Heb je veel ruimte in de buurt en wil je het helemaal groots aanpakken dan zet je het speelkussen Inky neer. Dit speelkussen bestaat uit losse onderdelen, dus naast het springen kunnen de kinderen ook rennen van het ene naar het andere onderdeel.

Speelkussen-Inky-6m-huren

 

Stormbanen en glijbanen

Bestaat jullie buurt uit allemaal sportievelingen en hebben jullie een echte winnaars mentaliteit? Huur dan een stormbaan om een echte competitie te houden. De stormbanen zijn ook in verschillende soorten en maten te huur. Wil je snel kunnen wisselen? Dan ga je voor een korte stormbaan, genaamd stormbaan jungle. Deze stormbaan is 9m lang en heeft ook een glijbaan op het einde. dus klim en klauter door de jungle en glij over de glijbaan naar het eindpunt. Vind je dit nou veels te kort en wil je een echt uitdaging? Ga dan voor Stormbaan Dubbel. Deze stormbaan is 27m lang en heeft heel veel obstakels om overheen, tussendoor en onderdoor te kruipen.

 

Sport en spel

Naast de springkussen en stormbanen kan je ook gewoon spelletjes huren voor deze Buitenspeeldag. Kijk wie er het lenigst is met Twister XXL, ga voetballen in een pannakooi of huur een zeskamp pakket met verschillende spelletjes voor een middag vol spelletjes plezier.

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen