Attractiepakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Attractiepakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Met het unieke attractiepakket, beleef je de sensatie van drie adembenemende opblaasbare attracties in één klap. Het pakket bevat de onstuitbare basejump, de uitdagende klimtoren aap en de stormbaan safari. Het is perfect voor de avonturiers onder ons die op zoek zijn naar uitdaging en spanning. En het mooie is, je profiteert ook nog eens van een aantrekkelijke korting. Voor slechts €725,00, in plaats van €780,00, geniet je van drie van onze meest populaire attracties.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden wij je aan gebruik te maken van onze bezorg- en op- en afbouwservice. Zorg er wel voor dat er voldoende stroomcapaciteit aanwezig is bij het huren van dit attractiepakket.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje