Stormbaan Safari 18m

1 dag  285,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
18m
Breedte
3,65m
Hoogte
6,1m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Safari 18m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Natuurlijk mag een gave stormbaan niet ontbreken tijdens een zeskamp, evenement of sportieve schooldag. Hiervoor verhuurt Springkussenverhuur Tilburg de tofste stormbanen, met gave thema’s en verschillende lengtes. Zo hebben wij ook de Stormbaan Safari van 18 meter lang. Betreed deze stormbaan via de leeuwenkop en kom via vele opblaasbare objecten en talloze dieren uiteindelijk uit bij de grote klim omhoog bij de bij de klim en klauter helling.

Het is mogelijk om deze stormbaan door ons te laten bezorgen en ook gebruik te maken van onze opzetservice, dit kan tegen een kleine vergoeding bij gehuurd worden. Deze services zijn eenvoudig toe te voegen aan het huurmandje.

Vragen over het huren van deze avontuurlijke obstakel baan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag bij het beantwoorden van jullie vragen. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje