Spektakel Pakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
6x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
18

Omschrijving

Spektakel pakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Ben jij op zoek naar een uitdaging die je nooit zult vergeten? Dan is ons spektakel pakket precies wat je nodig hebt! Onze unieke aanbieding bestaat uit vier opwindende activiteiten die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

  • Met onze sumo worstel activiteit kun je uitdagen wie van jullie het sterkst is. Trek het sumo pak aan en laat je verrassen door de uitdaging.
  • Onze levend tafelvoetbal activiteit is niet alleen uniek, maar ook zeer hilarisch. Speel samen met je team en probeer te scoren bij de tegenstander.
  • Onze klimtoren aap is een enige echte uitdaging voor iedereen die op zoek is naar een adrenalinekick. Wie weet als snelste de top te bereiken?
  • Als laatste voegen we nog onze spectaculaire stormbaan mega toe! Deze stormbaan van 18 meter zal zorgen voor een uitdaging waar je nog lang over zult napraten.

Ons spektakel pakket is perfect voor buurtfeesten, zeskampen en vrijgezellenfeesten. Bovendien kun je gebruik maken van onze op- en afbouwservice en bezorging.

Vragen?

Heb je nog vragen over ons spektakel pakket? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij staan klaar om je te helpen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje