Oceaan Pakket

1 dag  495,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
20

Omschrijving

Oceaan pakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Organiseer je een onvergetelijk feest of evenement? Laat je inspireren door ons unieke Oceaan Pakket! Dit pakket bevat namelijk 4 opvallende springkussens in een prachtig oceaan thema. Bovendien ontvang je bij dit pakket ook nog eens een aantrekkelijke korting. Hieronder vind je de springkussens die erbij zitten:

  • Speelkussen Inky: Ga op avontuur met de tentakels van deze opgewekte inktvis.
  • Springkussen Mini Seaworld 3x2m: Voor de allerkleinsten is er ook een springkussen op maat.
  • Springkussen Dolfijn met glijbaan: Een cool springkussen, compleet met een uitdagende glijbaan.
  • Glijbaan Surf Bad: Beleef de snelheid en de adrenaline bij het afdalen van de glijbaan. In de zomermaanden ook te vullen met verkoelend water.

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Oceaan Pakket te laten bezorgen en op te zetten door onze professionals. Deze service is eenvoudig te selecteren in het huurmandje voor een kleine meerprijs. Om in het oceaan thema te blijven, verhuren wij ook nog een gaaf Springkussen Zeemeermin

Wil je meer informatie of indien je nog vragen hebt over dit pakket, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze enthousiaste medewerkers. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje