Glijbaan Surf Bad 10m

Aantal:

235,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Surf Bad 10m
>
  • Glijbaan Surf Bad 10m
  • Glijbaan Surf Bad 10m
  • Glijbaan Surf Bad 10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10,2m
Breedte
3,3m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Glijbaan en Bad Surf 10m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Kies voor een spectaculair luchtkussen in combinatie met een heerlijk verkoelende attractie. De Glijbaan met Bad Surf beschikt over beide elementen en is daardoor zeer geschikt voor tijdens een zeskamp, feest of evenement in de warme zomermaanden. Deze waterattractie zal namelijk voor wat extra verkoeling zorgen voor de deelnemers.

Voor de verhuur van waterattracties ben je bij Springkussenverhuur Tilburg aan het juiste adres. Naast deze toffe waterglijbaan, verhuren wij namelijk ook nog het alombekende tobbedansen en een buikschuifbaan. Zo geniet je ook in de zomer van de gaafste luchtkussens van Springkussenverhuur Tilburg.

Houd er bij het huren van deze verkoelende springkussens rekening mee, dat zij ook over een badje beschikken wat gevuld dient te worden. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Mocht je nog vragen hebben over het huren van de Glijbaan Surf, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje