Dierenpakket huren

1 dag  575,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
19

Omschrijving

Dierenpakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Opgelet voor alle dierenliefhebbers! Wij hebben een bijzonder pakket speciaal voor jou in de aanbieding. Huur dit fantastische pakket met de gaafste luchtkussens in een dierenthema en creëer in een handomdraai een onvergetelijke dag! Het pakket is ideaal voor tijdens dierendag of voor basisscholen en bevat 4 indrukwekkende springkussens met als hoofdrolspelers de meest geliefde dieren. Je ontvangt het springkussen Koetje met een formaat van 5x4m, het speeleiland Inky met een oppervlakte van 8x8m, een stoere trekrodeo stier en de Stormbaan Safari van 18 meter lang.

Maak het feest compleet en zorg ook voor een zelfgemaakte traktatie voor jullie gasten. Wij verhuren namelijk ook een popcorn machine en suikerspinapparaat. Beide apparaten worden verhuurd inclusief 100 porties. Zo genieten al jullie gasten van een heerlijke snack tijdens het feest. 

Met dit pakket verzeker je jezelf van vermaak voor verschillende leeftijden en het is ook mogelijk om het door ons te laten bezorgen en op- en af te laten bouwen. Mocht je nog vragen hebben over het Dierenpakket, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze gedreven medewerkers. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw dierendag onvergetelijk wordt!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje