Springkussen Koetje 5x4m

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Koetje 5x4m
>
  • Springkussen Koetje 5x4m
  • Springkussen Koetje 5x4m
  • Springkussen Koetje 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
5,2m
Breedte
4m
Hoogte
4,8m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Springkussen Koetje Met Dak - Springkussenverhuur Tilburg

Een tof springkussen in boerderij thema, dat is het Springkussen Koetje. Het springkussen is voorzien van een dak met daarbovenop een levensgrote koe die alles in de gaten houdt. Dit springkussen biedt plaats aan 10 kinderen en is daarnaast ook nog eens zeer overzichtelijk. Het huren van dit luchtkussen is dan ook zeer geschikt voor tijdens een open dag, feest of evenement.

Ook kun je ervoor kiezen om het springkussen door Springkussenverhuur Tilburg tegen een kleine meerprijs te laten bezorgen en de op- en afbouw te laten verzorgen. Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Het Springkussen Koetje, is ook inbegrepen in het Dierenpakket. Hierbij geniet je van 4 luchtkussens in dierenthema, daarnaast profiteer je ook nog eens van een extra voordelige prijs. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje