Boerderij Pakket huren

1 dag  415,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
17

Omschrijving

Boerderijpakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Vier een onvergetelijke feest of evenement op een boerderij-achtige manier door het boerderijpakket te huren! Dit exclusieve aanbod bestaat uit een Springkussen Boerderij met glijbaan, een Springkussen Koetje 5x4m en de spectaculaire 17 meter lange Stormbaan Boerderij. Bovendien kun je ook genieten van onze voordelige prijs en bezorgservice, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van de dag.

Maak het feest of het evenement compleet door te kiezen uit onze verschillende andere voordeelpakketten, die we naast het boerderijpakket ook verhuren. Bekijk ons assortiment voor meer opties!

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met onze vriendelijke medewerkers die je graag verder helpen. Laat jouw feest of evenement in boerderij-stijl onvergetelijk worden met ons boerderijpakket!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje