Zeskamp pakket XXL huren

1 dag  625,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

Zeskamp Pakket XXL huren - Springkussenverhuur Tilburg

Ervaar de ultieme zeskamp beleving met het Zeskamp Pakket XXL van Springkussenverhuur Tilburg. Dit pakket bevat zes fantastische onderdelen die garant staan voor een onvergetelijke sportdag. Van het touwtrektouw tot de stormbaan van maar liefst 23 meter, dit pakket heeft het allemaal. Daarnaast kun je de tegenstanders ook uitdagen in de klassieke zeskamp spellen, zoals het skippyslang en vliegend tapijt. Maak de ervaring compleet met de sumopakken en buikschuifbaan.

Laat je niet misleiden door de naam, het Zeskamp Pakket XXL is niet alleen groot in formaat, maar ook in waarde. Bekijk ons assortiment voor nog meer voordeelpakketten en maak het feest compleet. Onze medewerkers staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Geniet van een onvergetelijke zeskamp met het Zeskamp Pakket XXL van Springkussenverhuur Tilburg.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje