Voetbaldarts

Aantal:

130,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Voetbaldarts
>
  • Voetbaldarts
<

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
4m
Hoogte
1,5m
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Voetbal Dart huren - Springkussenverhuur Tilburg

Voetbal en dart zijn twee bekende sporten onder de Nederlanders. Iedereen trapt wel eens een balletje of gaat een potje darten met vrienden. Nu hebben wij deze twee bekende sporten omgetoverd tot één spel! Het is bij Voetbal Darten de bedoeling dat je de bal van een afstand tegen het levensgrote dartbord aan schiet. De darters kunnen uitleggen aan de voetballers hoe de puntentelling werkt en de voetballers kunnen de darters hun voetbalskills leren! Een leuke spel geschikt op bijvoorbeeld een evenement of een vrijgezellenfeestje.

Heb je nog vragen over dit spel of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Tilburg. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al jouw vragen. Voor het huren van toffe voetbalattracties is Springkussenverhuur Tilburg jouw partner.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje