Tafelvoetbal huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Tafelvoetbal huren
>
  • Tafelvoetbal huren
<

Producteigenschappen

Lengte
135 cm
Breedte
77 cm
Hoogte
90 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Tafelvoetbal huren - Springkussenverhuur Tilburg

Tafelvoetbal, een ware klassieker onder de spellen! Het is een spel waarbij spelers aan weerszijden van de tafel plaatsnemen. Je kunt ervoor kiezen om met twee spelers per kant te spelen, of gewoon één tegen één. Het doel van het spel is simpel: welk team kan als eerste tien keer scoren bij de tegenstander en de overwinning in de wacht slepen? Uiteraard is het ook van groot belang om goed te blijven verdedigen, zodat de tegenpartij geen kans krijgt om te scoren.

Voor evenementen is het mogelijk om het tafelvoetbalspel te spelen met een geldinworp, waardoor het nog spannender wordt. Maar ook voor particulier gebruik is het natuurlijk mogelijk om het spel te spelen zonder geldinworp.

Dit spel is perfect voor sportevenementen of grote voetbaltoernooien, zoals het EK of WK. Het zal jou en jouw gasten direct onderdompelen in de voetbalsferen en zorgen voor veel plezier en competitie!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.