Stretchtent 7x10m

1 dag  940,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
10m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
70

Omschrijving

Stretchtent 7x10m huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

 

Op zoek naar de perfecte tent voor een bijzondere gelegenheid? Springkussenverhuur Tilburg heeft precies wat je nodig hebt: onze prachtige stretchtenten. Want bij een speciale dag hoort natuurlijk een speciale tent. Onze stretchtenten zijn speciaal ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen en creëren een unieke sfeer die je gasten zal betoveren.

Met het beige doek en de houten palen van onze stretchtenten brengen we een gezellige en open sfeer tot leven. Zodra je deze tent huurt, worden jij en je gasten omringd door zomerse vibes en een warme ambiance. Het is de ideale setting voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Springkussenverhuur Tilburg begrijpen we dat details het verschil maken. Daarom hebben we met veel zorg en aandacht onze stretchtenten samengesteld, zodat je gegarandeerd kiest voor een sfeervol geheel. Of je nu een intieme bruiloft viert of een grootschalig jubileum, onze stretchtenten passen perfect bij elke speciale gelegenheid.

Wanneer je een stretchtent huurt bij Springkussenverhuur Tilburg, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Ons professionele team zorgt ervoor dat de tent voor je wordt opgezet en afgebouwd, zodat jij je volledig kunt concentreren op het vieren van je speciale dag. Bovendien leveren we de tent inclusief alle benodigde veiligheidsvoorzieningen, zodat jij en je gasten met een gerust hart kunnen genieten.

Maak van je speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring met een stretchtent van Springkussenverhuur Tilburg. Neem vandaag nog contact met ons op om je tent te reserveren en ontdek hoe wij je kunnen helpen om een sfeervolle en betoverende ambiance te creëren. We staan klaar om samen met jou een buitengewone dag te realiseren die nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Voeg deze dan onderaan deze pagina toe aan uw bestelling. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.