Stretchtent 10x20m

1 dag  1.940,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
20m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
200

Omschrijving

Stretchtent 10x20m huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

Op jullie bruiloft of jubileum wil je natuurlijk geen gewone partytent, maar een speciale tent die aan al jullie wensen voldoet. Bij Springkussenverhuur Tilburg hebben we de perfecte oplossing voor jullie: onze stretchtenten. Deze unieke tenten bieden de ideale ruimte voor jullie speciale dag en voldoen ruimschoots aan alle eisen die jullie stellen aan een bijzondere tent.

Met onze stretchtent van formaat 10x15 meter bieden we een ruimte waarin circa 200 personen comfortabel kunnen samenkomen. Of jullie nu een intieme bruiloft vieren of een groots jubileumfeest organiseren, bij Springkussenverhuur Tilburg hebben we voor elke gelegenheid de juiste maat stretchtent beschikbaar. Onze flexibiliteit stelt jullie in staat om de perfecte afmeting te kiezen die past bij jullie feest of evenement.

Wat onze stretchtenten zo bijzonder maakt, is niet alleen de ruimte die ze bieden, maar ook de unieke sfeer die ze creëren. Het prachtige beige doek en de solide houten palen zorgen voor een warme en gezellige ambiance, waarin jullie gasten zich direct thuis zullen voelen. Deze speciale tenten brengen een gevoel van elegantie en stijl met zich mee, waardoor jullie bruiloft of jubileum een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel jullie als jullie gasten.

Bij Springkussenverhuur Tilburg begrijpen we dat jullie speciale dag uniek is en dat jullie specifieke wensen hebben. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen. Ons ervaren team staat klaar om jullie te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste stretchtent en het creëren van de perfecte setting voor jullie feest. We streven ernaar om jullie verwachtingen te overtreffen en jullie speciale dag tot in de puntjes te verzorgen.

Kies daarom voor Springkussenverhuur Tilburg en laat ons jullie helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft of jubileumfeest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze stretchtenten jullie speciale dag naar een hoger niveau kunnen tillen. Met onze ruime keuze aan tentformaten en onze toewijding aan kwaliteit en service, bieden wij de perfecte oplossing voor jullie speciale gelegenheid.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.