Stretchtent 10x17m

Aantal:

1.550,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x17m
>
  • Stretchtent 10x17m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
17m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
170

Omschrijving

Stretchtent 10x17m huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

Op jullie bedrijfsfeest of bruiloft wil je in één keer onderdak bieden aan een groot aantal gasten. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor jullie: onze stretchtent van 10x17 meter. Met deze ruime tent creëren jullie direct een comfortabele plek voor circa 170 personen. Of het nu gaat om een groot evenement of een intieme bruiloft, bij Springkussenverhuur Tilburg hebben we altijd de juiste oplossing.

Onze stretchtenten zijn niet zomaar tenten, ze bieden een ervaring op zich. Naast de functionele voordelen, zoals ruimte en beschutting, kies je met een stretchtent ook voor een luxe variant op de normale partytent. De combinatie van hoogwaardig beige doek en stevige houten palen zorgt voor een elegante uitstraling die indruk zal maken op jullie gasten.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Onze stretchtenten zijn ontworpen om een aangename sfeer te creëren, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Of het nu een informeel bedrijfsfeest is of een romantische trouwceremonie, de stretchtent biedt een veelzijdige en sfeervolle ruimte waarin jullie visie werkelijkheid kan worden.

Bij Springkussenverhuur Tilburg begrijpen we dat elk evenement uniek is, daarom bieden we een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen. We luisteren naar jullie wensen en zorgen ervoor dat de stretchtent perfect past bij jullie specifieke behoeften. Ons ervaren team staat klaar om jullie te adviseren en te ondersteunen gedurende het hele proces, zodat jullie je kunnen concentreren op het genieten van jullie speciale dag.

Met Springkussenverhuur Tilburg kiezen jullie niet alleen voor een praktische oplossing, maar ook voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze stretchtenten jullie bedrijfsfeest of bruiloft naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij ons krijgen jullie meer dan alleen een tent, we bieden een luxueuze en sfeervolle omgeving waarin jullie speciale momenten kunnen vieren in stijl.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Een houten vloer huur je ook voordelig bij Partytentverhuur De Peel.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.