Stretchtent 10x15m

Aantal:

1.450,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x15m
>
  • Stretchtent 10x15m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
15m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
150

Omschrijving

Stretchtent 10x15m huren - Springkussenverhuur Tilburg

 

Op jullie bijzondere bruiloft of jubileum is een gewone tent simpelweg niet voldoende. Het is tijd om te kiezen voor een speciale tent die past bij de speciale sfeer die jullie willen creëren. Bij Springkussenverhuur Tilburg hebben we precies wat jullie nodig hebben: onze prachtige stretchtenten.

Onze stretchtenten zijn ontworpen om jullie dag extra bijzonder te maken. Met hun beige doek en houten palen zorgen ze voor een warme en gezellige open sfeer. Het is alsof jullie je in een zomers paradijs wanen, omringd door elegantie en stijl.

Als jullie kiezen voor onze stretchtent van 10x15m, is een vrije ruimte van minimaal 12x17 meter vereist. Maar maak je geen zorgen, we hebben flexibele opties beschikbaar, zodat we de perfecte afmeting kunnen vinden die past bij jullie locatie en gastenlijst.

Het huren van een stretchtent bij Springkussenverhuur Tilburg biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een hoog niveau van functionaliteit. Onze tenten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor jullie feest of evenement altijd soepel kan verlopen, ongeacht het weer buiten.

Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende service. Ons ervaren team zal de stretchtent professioneel voor jullie opzetten en afbouwen, zodat jullie je kunnen richten op het vieren van jullie speciale dag. We streven ernaar om jullie te ontzorgen en te zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Bij Springkussenverhuur Tilburg begrijpen we dat jullie speciale dag uniek is. Daarom bieden we flexibele huuropties en uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat de stretchtent perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Kies voor een van onze stretchtenten en geef jullie bruiloft of jubileum de speciale touch die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jullie helpen om een onvergetelijke dag te creëren. Met Springkussenverhuur Tilburg zijn jullie verzekerd van een speciale tent die jullie speciale momenten nog specialer maakt.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Dit kunt u er eenvoudig bijbestellen zodat u zorgeloos kunt genieten van jullie speciale dag. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.