Stormbanen Pakket

1 dag  1.195,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
76m
Breedte
3,65m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
12x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Stormbanen pakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Met het ongeëvenaarde stormbanenpakket van Springkussenverhuur Tilburg kun je genieten van een overweldigende hoeveelheid aan stormbanen die samen een lengte hebben van maar liefst 75 meter. Dit unieke pakket zal zeker een spectaculaire beleving bieden met zijn Jungle stormbaan van 9 meter, Safari stormbaan van 18 meter, Formule 1 stormbaan van 9 meter en de 4 seizoenenstormbaan van indrukwekkende 40 meter. Ben jij dapper genoeg om deze stormbanen te trotseren?

Wij bieden ook de optie voor een extra kleine vergoeding om de bezorging en op- en afbouw van deze stormbanen voor je te verzorgen. Houd er rekening mee dat je bij het huren van dit pakket over voldoende stroomcapaciteit beschikt.

Mocht je nog vragen hebben over ons stormbanenpakket, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij staan altijd klaar om je verder te helpen! Natuurlijk staan zij ze ook graag te woord bij vragen over een van onze andere stormbanen

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje