Stormbaan Winter Run 17x4m

Aantal:

275,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Winter Run 17x4m
>
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
17m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,9m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Winter Run 17m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Beleef een onvergetelijk ijzig avontuur op onze stormbaan winter run 17m! Met zijn opvallende ijskoude thema, dat vol staat met sneeuw, pinguïns en ijs, is deze stormbaan de perfecte aanvulling voor elk kerstevenement of winters feest. Maar ook buiten de winterperiode is de stormbaan te huur, zodat je altijd van de grootste winterpret kunt genieten.

Met de elektrische blower die bijgeleverd wordt, is de stormbaan eenvoudig op te zetten. Voor extra gemak bieden wij ook een opzet service en de optie tot bezorging aan, hiervoor rekenen we een kleine meerprijs. Deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Voor meer informatie of als je nog vragen hebt over onze stormbaan winter run 17m, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd klaar om je verder te helpen! Naast deze ijskoude stormbaan verhuren wij nog diverse andere winterattracties, zo creeër je eenvoudig een tof feest of evenement in de wintermaanden. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

675,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje