Stormbaan Jungle 9m

1 dag  205,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
9m
Breedte
3,1m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Jungle 9m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Alle stoere avonturiers verzamelen, we gaan naar de Jungle! Met deze toffe Stormbaan Jungle van 9 meter lang beleef je de tofste avonturen. Deze compacte stormbaan is op veel locaties te plaatsen en zal zorgen voor uren speelplezier. Baan je een weg door en langs alle opblaasbare obstakels, maak de klim en glijd naar beneden. Deze stormbaan is zeer geschikt voor tijdens een zeskamp of sportief evenement.

Liever een grotere stormbaan in Jungle thema? Kijk dan eens naar de gave Stormbaan Safari van 18 meter lang! Of willen jullie een stormbaan van 9 meter, maar dan in een gaaf Race thema? Speciaal voor alle Max Verstappen fans hebben wij de Stormbaan Formule 1 toegevoegd aan het assortiment. Of helemaal uitpakken in Oerwoud Thema? Huur dan het uitdagende Jungle Pakket en profiteer ook nog eens van een mooie korting. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje