Springkussen Funny Kasteel 4x3m

Aantal:

80,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Funny Kasteel 4x3m
>
  • Springkussen Funny Kasteel 4x3m
  • Springkussen Funny Kasteel 4x3m
  • Springkussen Funny Kasteel 4x3m
<

Producteigenschappen

Lengte
4,2m
Breedte
3,2
Hoogte
4,6m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
7

Omschrijving

Springkussen Funny Kasteel 4x3m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Voor alle stoere ridders en jonkvrouwen verhuren wij het springkussen Funny Kasteel. Durven jullie het kasteel te betreden en te genieten van uren spring en speel plezier? Het springkussen is voorzien van een dak en is 4×3 meter groot en 5 meter hoog. Dit springkussen is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid zoals een kinderfeestje, familiedag en communie viering.

De Funny Springkussens verhuren wij tevens in circus, unicorn en jungle thema. Neem voor deze thema's snel een kijkje op onze springkussen pagina. Naast de prachtige thematisering, zijn deze luchtkussen ook allemaal voorzien van een dak. Hierdoor zal lichte regenval en hevige zonneschijn geen invloed hebben op jullie feestje. 

Wil je advies op maat of heb je een vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar, wij helpen je graag verder. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje