Speelkussen Inky 8x8m huren

1 dag  160,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
8m
Breedte
8m
Hoogte
3m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Speelkussen Inky huren - Springkussenverhuur Tilburg

Met dit springkussen waan je jezelf tussen de zeewezens, het luchtkussens lijkt namelijk op een octopus! Eigenlijk is het kussen een verzameling van springkussen met in het midden de octopus Inky. Hierbij heb je diverse opblaasbare elementen die zorgen voor uren speelplezier, je kunt hierop namelijk klimmen, glijden en nog veel meer. Zo hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen!

Het springkussen is 8 bij 8 meter en biedt daarmee aardig wat ruimte aan meerdere kinderen tegelijkertijd. Natuurlijk ontvang je ook de elektrische blower erbij. Het is ook mogelijk om het speelkussen Inky door ons te laten bezorgen en te laten opzetten, voor een kleine meerprijs kun je dit aan het huurmandje toevoegen.

Wil je helemaal ondergedompelt worden in de wondere wereld van de oceaan? Huur dan het mega toffe Oceaanpakket, met maar liefst 4 toffe luchtkussens in zee thema. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje