Sneeuwmachine

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1530W

Omschrijving

Sneeuwmachine huren - Springkussenverhuur Tilburg

Stap in een magisch winterparadijs met de indrukwekkende BeamZ SNOW5000, dé ultieme professionele sneeuwmachine die je verrast met overvloedige hoeveelheden realistische sneeuw. Deze krachtige machine tovert elke locatie om tot een betoverende winterwereld waar je kunt genieten van het wonderlijke sneeuwlandschap.

De sneeuwvlokken vloeien uit het mondstuk dat verbonden is met een flexibele slang van wel 10 meter lang. Hierdoor heb je volledige controle over het luchtvolume en de vloeistofsnelheid, waardoor je het perfecte sneeuweffect kunt creëren, variërend van zachte dwarrelende vlokjes tot onstuimige sneeuwstormachtige omstandigheden.

Of het nu gaat om een kerstmarkt, winterse fotoshoot, bedrijfsfeest of een particulier evenement, de BeamZ SNOW5000 voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Jong en oud zullen zich verwonderen en betoverd worden door de betoverende sneeuwval die deze machine teweegbrengt.

Dus bereid je voor op een onvergetelijke winterervaring en laat je verbeelding de vrije loop met de BeamZ SNOW5000. Een ware aanwinst voor elk winterfestijn waar de wonderen van sneeuw tot leven komen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje