Piraten Pakket huren

1 dag  425,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
13

Omschrijving

Piratenpakket huren - Springkussenverhuur Tilburg

Voor de echte avonturiers onder ons, hebben wij een onvergetelijk pakket samengesteld. Stap aan boord en beleef urenlang speelplezier met het Spingkussen Piraat met glijbaan en de uitdagende stormbaan Piraat. Laat de kinderen zich uitleven als stoere piraten en ontdek de wereld vol speelplezier.

Met dit unieke pakket profiteer je niet alleen van uren speelplezier, maar ook van een aantrekkelijke korting. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om onze bezorgservice te gebruiken en de op- en afbouw van de springkussens door ons te laten verzorgen.

Ben jij op zoek naar nog meer voordeelpakketten? Bekijk dan zeker ons uitgebreide assortiment! Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het perfecte pakket. Zet de zeilen uit en beleef de ultieme speelbeleving met ons piratenpakket!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje