Partytent 4x8 meter huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x8 meter huren
>
  • Partytent 4x8 meter huren
  • Partytent 4x8 meter huren
<

Producteigenschappen

Lengte
8
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren u dit product door ons op te laten bouwen
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

4×8 Partytent huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

Onze 4x8 partytent is speciaal ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor ongeveer 50 personen. Met een totale oppervlakte van 32m² is deze tent ideaal voor grotere gezelschappen. Naast de feestruimte is er nog extra ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld 5 of 6 statafels of andere benodigdheden zoals heaters om het comfortabel te houden, zelfs bij koudere temperaturen. Voor warmere dagen kun je ook een koeling huren om je drankjes lekker koel te houden.

Hier zijn de kenmerken van de 4x8 partytent:

  • Biedt ruimte voor circa 50 personen, afhankelijk van de opstelling.
  • Ruimte voor circa 5 á 6 statafels.
  • De opbouwtijd van de tent bedraagt ongeveer 45 minuten.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden en een handleiding om het opzetten eenvoudig te maken.
  • Je huurt de tent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De tent kan gemakkelijk vervoerd worden met een normale personenauto, aangezien het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Met onze 4x8 partytent kun je een ruime en comfortabele feestruimte creëren voor je grotere gezelschap. Of het nu voor een bruiloft, jubileum, verjaardag of ander evenement is, deze tent biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten. Huur de tent bij ons en maak van je evenement een succes!

 

Vragen over 4x8 partytent

Heb je vragen over onze 4x8 partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.