Partytent 4x6 meter huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
40

Omschrijving

4×6 Partytenten huren – 4×6 Springkussenverhuur Tilburg

 

Onze 4x6 meter partytent is een unieke keuze voor een middelgroot evenement in de buitenlucht. Met een ruimte van 24m² biedt deze tent voldoende plek voor ongeveer 40 personen, inclusief 4 statafels. Of je nu een feestje in de achtertuin organiseert of een ander evenement buiten, deze tent is ideaal.

We leveren de partytent compleet met zijwanden en een duidelijke handleiding, zodat je de tent gemakkelijk kunt opzetten en aanpassen aan je behoeften. Of je nu bescherming tegen wind en regen nodig hebt of wat extra privacy wilt, deze tent biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Hier zijn de unieke kenmerken van de 4x6 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 40 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling en indeling van de tent.
  • Ruimte voor ongeveer 4 statafels, waardoor je gasten een comfortabele plek hebben om te ontspannen en te genieten van het feest.
  • De partytent kan binnen 45 minuten worden opgezet, zodat je snel kunt beginnen met het vieren van je evenement.
  • Complete levering met zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  • Je kunt de partytent minimaal voor 3 dagen huren, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De 4x6 tent is gemakkelijk te vervoeren met een personenauto, omdat het langste deel van de tent een lengte heeft van slechts 220 cm.
  • Om je feest helemaal compleet te maken, bieden we ook de mogelijkheid om een geluidsinstallatie of rode loper te huren, waardoor je een extra feestelijke sfeer kunt creëren.

Met onze 4x6 meter partytent kun je je gasten een ruime en beschutte ruimte bieden voor je buitenfeest of evenement. Huur deze tent bij Springkussenverhuur Tilburg en maak van je gelegenheid een succes!

 

Vragen over 4x6 Easy up partytent

Heb je vragen over onze 4x6 Easy up partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.