Partytent 4x4 meter huren

Aantal:

55,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x4 meter huren
>
  • Partytent 4x4 meter huren
  • Partytent 4x4 meter huren
  • Partytent 4x4 meter huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
25

Omschrijving

4×4 Partytent huren – 4×4 Springkussenverhuur Tilburg

 

Onze 4x4 meter partytent is een unieke keuze voor een middelgroot evenement in de buitenlucht. Met een totale ruimte van 16m² biedt deze tent voldoende plek voor ongeveer 25 personen om comfortabel te staan, inclusief drie statafels. Of je nu een tuinfeestje of een andere buitenactiviteit organiseert, deze tent is ideaal.

We leveren de partytent inclusief zijwanden en twee kopwanden, waardoor je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en de gewenste privacy kunt creëren. Of je nu bescherming tegen wind en regen nodig hebt of wat extra privacy wilt, deze tent biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Hier zijn de unieke kenmerken van de 4x4 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 25 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling en indeling van de tent.
  • Geschikt voor ongeveer 3 á 4 statafels, waardoor je gasten een comfortabele plek hebben om te ontspannen en te genieten van het feest.
  • De partytent kan binnen 30 minuten worden opgezet met behulp van onze duidelijke handleiding, waardoor je snel kunt beginnen met het vieren van je evenement.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden, zodat je de nodige bescherming hebt tegen wind en regen.
  • Je kunt de partytent minimaal voor 3 dagen huren, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De 4x4 tent is gemakkelijk te vervoeren met een personenauto, omdat het langste deel van de tent een lengte heeft van slechts 220 cm.
  • Om je feest compleet te maken, bieden we ook de mogelijkheid om een geluidsinstallatie en/of feestverlichting te huren. Hiermee kun je de juiste sfeer creëren en je gasten entertainen.

Met onze 4x4 meter partytent kun je je gasten een comfortabele en beschutte ruimte bieden tijdens je buitenevenement. Huur deze tent bij ons en maak van je feest een succes!

Vragen over partytent 4x4

Heb je vragen over onze partytent 4x4 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.