Partytent 3x4 meter huren

Aantal:

50,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 3x4 meter huren
>
  • Partytent 3x4 meter huren
  • Partytent 3x4 meter huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
3
Hoogte
2,9

Omschrijving

3×4 Partytent huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

De 3x4 meter partytent is een uitstekende keuze voor kleinere feesten en partijen, waardoor het een unieke optie is. Met zijn compacte formaat en een oppervlakte van 12m² biedt deze tent voldoende ruimte voor ongeveer 20 personen. Het is de ideale oplossing voor situaties waarin je niet beschikt over een grote tuin of veel ruimte tot je beschikking hebt.

De tent kan eenvoudig worden aangevuld met partytentmeubels, zoals statafels of biertafels, om een comfortabele en gezellige sfeer te creëren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het toevoegen van deze tafels de beschikbare ruimte in de tent zal beperken, waardoor er minder mensen in passen.

Hier zijn de unieke kenmerken van de 3x4 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 20 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling en indeling van de tent.
  • Geschikt voor ongeveer 2 statafels, waardoor je gasten een comfortabele plek hebben om te ontspannen en te genieten van het feest.
  • Gemakkelijk op te zetten binnen 30 minuten, zodat je snel kunt beginnen met het vieren van je evenement.
  • De partytent wordt geleverd met zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen, waardoor je feest niet wordt verstoord door ongunstige weersomstandigheden.
  • Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd om het opzetten van de tent eenvoudig te maken, zelfs voor beginners.
  • Je kunt de tent huren voor minimaal 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De partytent kan gemakkelijk worden vervoerd met een normale personenauto, omdat het langste deel van de tent een lengte heeft van slechts 220 cm.

Met zijn unieke en praktische eigenschappen biedt de 3x4 meter partytent de perfecte oplossing voor het organiseren van intieme feesten en partijen, zelfs als je beperkte ruimte tot je beschikking hebt. Huur deze tent en creëer een onvergetelijke en gezellige sfeer voor jouw gasten.

 

Vragen over partytent 3x4

Heb je vragen over onze partytent 3x4 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.