Partytent 3x3 meter huren

1 dag  45,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
3
Hoogte
2,9
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
15

Omschrijving

3×3 Partytent huren – Springkussenverhuur Tilburg

 

De 3x3 partytent is de perfecte keuze voor evenementen waar je beperkte ruimte hebt, en het is de kleinste tent in het diverse assortiment van Springkussenverhuur Tilburg. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze tent voldoende ruimte voor ongeveer 15 personen, inclusief twee statafels. Als het weer tegenzit, kun je ook een heater huren om de tent warm en comfortabel te houden.

De 3x3 partytent wordt standaard geleverd met twee flexibele zijwanden met ramen en twee kopwanden met een handige oprolbare ritssluiting, waardoor je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en tegelijkertijd privacy kunt creëren.

Hier zijn de unieke kenmerken van de 3x3 tent:

  • Ruimte voor ongeveer 15 personen, inclusief twee statafels, waardoor je een gezellige en intieme sfeer kunt creëren.
  • De tent kan in slechts 30 minuten worden opgezet, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je evenement.
  • Zijwanden worden meegeleverd om bescherming te bieden tegen wind en regen, zodat je gasten comfortabel blijven, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd om het opzetten van de tent eenvoudig en stressvrij te maken.
  • Je huurt de tent minimaal voor 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • Dankzij het compacte ontwerp kan de tent gemakkelijk worden vervoerd, met het langste deel dat een lengte heeft van slechts 220 cm.

Met de 3x3 partytent maak je optimaal gebruik van beperkte ruimtes en creëer je toch een gezellige en overdekte omgeving voor je gasten. Het is een praktische oplossing voor evenementen waar je weinig ruimte hebt, maar toch wilt zorgen voor een comfortabele en feestelijke sfeer.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.