Opblaasbare Escaperoom

Aantal:

360,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Escaperoom
>
  • Opblaasbare Escaperoom
  • Opblaasbare Escaperoom
  • Opblaasbare Escaperoom
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
7m
Hoogte
2.5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom huren - Springkussenverhuur Tilburg

Een unieke attractie bij jullie op locatie? Zoek niet langer, Springkussenverhuur Tilburg heeft namelijk een gave, opblaasbare, scaperoom in het assortiment. Deze unieke escaperoom, is te huur voor bij jullie op locatie en is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving verder aan te kleden. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen, indien jullie over een grote binnenruimte beschikken.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

 

Deze Opblaasbare Escaperoom is dan ook zeer geschikt voor Middelbare en Hoge scholen, het zijn uitdagende puzzels waardoor het voor al deze leeftijden en volwassenen zeer geschikt is. Vragen over het huren van deze toffe escaperoom? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Prijzen (zijn inclusief 1 – maal uitleg, opzetten en afbreken):*

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

*Transportkosten worden vastgesteld op basis van de gewenste locatie. 

Voor vragen over het huren van deze mobiele escaperoom, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje