Limbo dansen huren

1 dag  50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
1,5m
Breedte
3,5m
Hoogte
2,5m
Stroombehoefte
1x 380w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Limbo dansen huren - Springkussenverhuur Tilburg

"Stel je voor: een hilarisch en onmisbaar onderdeel van elke zeskamp, spelletjesprogramma of feestelijke bijeenkomst! Het Limbodansspel, een ware publiekslieveling met een verrassende twist. Of je nu een kinderfeestje, dorps- of wijkfeest organiseert, of het team van een bedrijf dichter bij elkaar wilt brengen, dit spel is dé garantie voor plezier en verbondenheid.

Maak je klaar om mee te doen, want iedereen kan deelnemen aan dit geweldige spel. Maar pas op, alleen de meest soepele deelnemer zal als glorieuze winnaar uit de bus komen. Wie slaagt erin om met gracieuze bewegingen onder de opblaasbare 'lat' door te glijden en zo laag mogelijk te blijven? Dat is de ultieme kampioen die alle lachers op zijn hand krijgt!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over Limbodansen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje