JBL Geluidbox huren

Aantal:

75,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
JBL Geluidbox huren
>
  • JBL Geluidbox huren
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte
220V

Omschrijving

JBL geluidbox huren in Tilburg - Springkussenverhuur Tilburg

Onze JBL geluidsinstallatie is een muzikale reisgenoot die je overal naartoe kunt nemen. De boxen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de installatie is uitgerust met een bewegend licht dat op de maat van de muziek meegaat. Het pakket bevat ook een microfoon en een oplaadkabel, zodat je kunt zingen en dansen. Na volle lading kun je enkele uren muziek maken zonder stopcontact in de buurt, of gewoon aansluiten op het stroomnet.

Maak eenvoudig verbinding met je telefoon, tablet of laptop via bluetooth en stream je favoriete nummers. Voor meer opties op het gebied van licht en geluid, bezoek onze partner Partytentverhuur Tilburg. Daar vind je het complete aanbod.

Bij ons vind je nog veel meer feestartikelen. Kijk gerust rond in ons assortiment!

Mocht je nog vragen hebben over de JBL geluidsinstallatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij staan klaar om je te helpen!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje