Glijbaan ijsbeer XL huren

1 dag  295,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
12,5m
Breedte
3,8m
Hoogte
6,6m
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Multiplay ijsbeer glijbaan huren - Springkussenverhuur Tilburg

Op jacht naar een opwindende glijbaan om je feest of evenement naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder en maak kennis met onze adembenemende IJsbeer XL-glijbaan! Met een indrukwekkende lengte van maar liefst 13 meter en een hoogte van 7 meter, belooft deze glijbaan een onvergetelijke attractie te zijn, perfect passend bij een winters thema!

Springkussenverhuur De Tilburg staat klaar om je winterse evenement naar een nieuw level te tillen met een scala aan verbluffende winterattracties. En als kers op de taart, bieden we je ook graag de mogelijkheid om het luchtkussen te laten opzetten en afbreken door ons professionele team, tegen een kleine vergoeding.

Dus waar wacht je nog op? Maak je feest of evenement compleet met onze IJsbeer XL-glijbaan en geniet van eindeloos plezier en vertier voor jong en oud! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen bijstaan om je evenement onvergetelijk te maken!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over glijbaan ijsbeer XL. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje