Bal verplaatsen

Aantal:

30,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Bal verplaatsen
>
  • Bal verplaatsen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Bal verplaatsen huren - Springkussenverhuur Tilburg

Een makkelijk maar ludiek spel, dat is het Bal verplaatsen. Natuurlijk mag het race element niet ontbreken. Het Bal verplaatsen is een game waarbij 2 spelers het tegen elkaar opnemen. De twee deelnemers nemen plaats op de houten plateau’s, leg op beide ‘schoenen’ 1 bal en probeer deze vervolgens zo snel mogelijk van A naar B te brengen. Natuurlijk moeten de ballen blijven liggen op de plateau’s, zodra de bal van het plateau af raakt moet je opnieuw beginnen. Het pakket bevat 2 sets, zodat 2 spelers van verschillende teams het tegen elkaar kunnen opnemen. Dit spel kan ook op een leuke manier in een estafette vorm gespeeld worden waardoor meerdere spelers kunnen deelnemen aan deze estafette. Welk team is als snelste over de finishlijn?

Ook voor het huren van andere zeskamp materialen ben je Springkussenverhuur Tilburg aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor het Zeskamp Pakket XXL en geniet van een compleet zeskamp pakket. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

35,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje