Airhockeytafel huren

Aantal:

110,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
163 cm
Breedte
107 cm
Hoogte
63 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
2
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Airhockey tafel huren - Springkussenverhuur Tilburg

Springkussenverhuur Tilburg biedt een unieke mogelijkheid om jouw evenement of feest extra vermakelijk te maken. Huur een professionele airhockeytafel en daag jouw vrienden, familie of collega's uit voor een spannend potje airhockey! Dit populaire spel vereist behendigheid en concentratie, terwijl de luchtstroom van onderaf zorgt voor een extra dimensie aan het spel.

Of je nu jong of oud bent, airhockey is een gegarandeerd succes voor urenlang speelplezier. Particulieren kunnen gratis van het spel genieten, terwijl het ook beschikbaar is voor verhuur op evenementen waar wel een geldinzet vereist is. Hierbij worden er professionele tafels geleverd, zodat de kwaliteit en veiligheid van het spel gegarandeerd zijn.

Let wel op dat de airhockeytafel niet zelf kan worden opgehaald, dus transportkosten zijn verplicht. Maar zodra de tafel op locatie is aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kan iedereen zich vermaken met deze spannende en uitdagende activiteit. Kortom, huur een airhockeytafel bij Springkussenverhuur De Peel en maak van jouw evenement of feest een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.