Stormbaan Winter 10m

Aantal:

180,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Winter 10m
>
  • Stormbaan Winter 10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Winter 10x4m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Vier de winter met deze gave stormbaan. Jullie kunnen naar boven klauteren en vervolgens naar beneden glijden, van de grote winter helling. Deze stormbaan is uitgedost in winter thema en daardoor zeer geschikt voor tijdens een winters evenement of winterfair. De stormbaan is 10 meter lang en daardoor te huur voor bijna alle locaties.

Daarnaast is deze stormbaan ook nog eens te combineren met onze andere seizoenstormbanen, waardoor een lengte van maar liefst 40 meter kan worden gehuurd. Vragen over het huren van deze vier seizoenenstormbaan? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Naast deze ijzige stormbaan verhuren wij nog diverse andere winter attracties. Deze producten zijn zeer geschikt voor het organiseren van een feest in de winter, kerstmarkt of een ander creatief winters idee. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

595,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje