Stormbaan 4 seizoenen 40m

1 dag  595,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
40m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
8x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Vier Seizoenen huren - Springkussenverhuur Tilburg

Ben je op zoek naar een uitdagende activiteit voor je feest of evenement? Dan is de vier seizoenen stormbaan van Springkussenverhuur Tilburg de perfecte keuze! Met een lengte van maar liefst 40 meter biedt deze gave stormbaan een uitdagend parcours door de vier seizoenen. Durf jij de uitdaging aan?

Onze bezorgservice en de mogelijkheid tot het laten plaatsen en opruimen van de stormbaan door ons, maken het huren nog gemakkelijker. Deze services zijn beschikbaar voor een kleine meerprijs. Let bij het huren van deze opblaasbare attractie op dat er voldoende stroomcapaciteit aanwezig is.

Vragen? Mocht je nog vragen hebben over de vier seizoenen stormbaan, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij staan klaar om je verder te helpen! Voor het volledige assortiment aan stormbanen, kun je een kijkje nemen op deze pagina

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje