Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
>
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
<

Producteigenschappen

Lengte
5,5m
Breedte
5m
Hoogte
3,7m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Springkussen Clownvis 6x5m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Een uitdagend springkussen in Oceaan thema, dat is de Multiplay Clownvis. Tevens is het luchtkussen ook nog eens voorzien van een leuke glijbaan zodat jullie het springkussen uit kunnen glijden. Ook zijn er enkele grote vissen en opblaasbare objecten, die zorgen voor extra sfeer en beleving. Dit springkussen is een absolute aanrader voor kinderfeestjes, verjaardagen, communies en nog veel meer gelegenheden.

Naast het huren van dit toffe springkussen, kun je ook gebruik maken van onze bezorg service en de optie om het springkussen door Springkussenverhuur Tilburg te laten op- en afbouwen, deze diensten kunnen in het huurmandje, tegen een kleine vergoeding, aan de bestelling toegevoegd worden. Op deze manier beleef je een zorgeloos evenement.

Liever een ander formaat springkussen of thema? Neem dan snel een kijkje op de pagina van de Springkussens met Glijbaan en kies de perfecte optie voor jullie feest. 

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje