Speelkussen Ijsprinses

Aantal:

130,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Ijsprinses
>
  • Speelkussen Ijsprinses
  • Speelkussen Ijsprinses
  • Speelkussen Ijsprinses
<

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
4m
Hoogte
3,5m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Speelkussen Ijsprinses 5x4m Huren - Springkussenverhuur Tilburg

Speelkussens bieden net even wat meer uitdaging dan een gewoon springkussen doordat het springkussen is voorzien van een glijbaan en enkele toffe opblaasbare obstakels. Organiseer je een evenement of feest? Huur dat het Speelkussen Ijsprinses, want dit Speelkussen zal zeker in de smaak vallen! In dit speelkussen kunnen kinderen van alle leeftijden lekker springen, klimmen, klauteren en zich helemaal uitleven! Uren speel plezier is hiermee gegarandeerd!

Heb je nog vragen over één van onze speelkussens? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Tilburg. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze bezorgservice en het springkussen door ons te laten op- en afbouwen.

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje