Glijbaan Clown XL 8x4m

Aantal:

185,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Clown XL 8x4m
>
  • Glijbaan Clown XL 8x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
8,2m
Breedte
4,6m
Hoogte
6,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Glijbaan Clown XL 8x4m huren - Springkussenverhuur Tilburg

Zoek je iets unieks voor jouw volgende feest of evenement? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Onze Glijbaan Clown XL is namelijk niet zomaar een attractie, maar een ware beleving voor jong en oud. Of het nu gaat om kinderen of volwassenen, iedereen zal zich vermaken op deze enorme glijbaan van 8x4 meter.

Met onze elektrische ventilator wordt het opzetten van de Glijbaan Clown XL kinderspel. Mocht je daar niet aan willen wagen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om onze opzet service en bezorging te boeken. Hier rekenen we een kleine meerprijs voor, maar dan hoef jij je alleen nog maar te concentreren op het feest zelf.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan altijd klaar om je verder te helpen. Maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke beleving met onze Glijbaan Clown XL!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje