Boksbal automaat huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Boksbal automaat huren
>
  • Boksbal automaat huren
<

Producteigenschappen

Lengte
115 cm
Breedte
58 cm
Hoogte
225 cm
Stroombehoefte
220V
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Boksbal automaat huren - Springkussenverhuur Tilburg

Bent u op zoek naar een spannende attractie voor uw feest of evenement? Dan is deze sensationele Boksbal misschien wel precies wat u zoekt! Deze boksbal is bekend van kermissen en behoort tot de meest populaire kermisattracties van het land. Met slechts één druk op de knop begint de krachtmeting. Wie van uw vrienden of vriendinnen heeft de meeste kracht en kan de meeste punten scoren? Ontdek het met deze fantastische boksbalautomaat van Springkussenverhuur Tilburg.

Om deze boksbal aan te sluiten, heeft u slechts een 220V-stopcontact nodig. Houd er wel rekening mee dat deze boksbal niet zelf kan worden opgehaald en dat er verplichte transportkosten zijn. De boksbal is enkel te gebruiken inclusief geld inworp.

Met deze Boksbal automaat haalt u een echte publiekstrekker in huis voor uw feest of evenement. Huur deze boksbal en maak uw feest of evenement onvergetelijk!

Springkussenverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.